Over ons

Interieur-kas-008

De Kas

H

eb je onze Kas wel eens bezocht? Je weet wel, zo’n Westlandse glazen broeikas, maar dan zonder gewassen maar mét bloeiende ideeën en samenwerkingen. In De Kas kun je terecht voor verse koffie, thee, huisgemaakt taartjes en overheerlijke broodjes. Om mee te nemen voor een frisse wandeling over de buitenplaats of om ter plaatse van te genieten. En heb je geen zin om te koken? Bij de kas bieden we gezonde en eerlijke take-away maaltijden aan! Ook vinden de werkzaamheden van ons leer-werkbedrijf hier plaats en organiseren we diverse activiteiten voor de kids! Er groeit genoeg dus! Verder is De Kas een perfecte plek voor een bruiloft of ander (besloten) feest.

Menukaart Kas

Buitenbar

H

ier waren we het snel over eens: de beste dingen in het leven zijn simpel; een drankje, zon en muziek. Daarom hebben we ervoor gekozen onze Buitenbar simpel te houden. Geen gedoe, gewoon lekker komen wanneer je zin hebt en neerploffen bij de Buitenbar. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat de gezelligheid eraf spat en iedereen zich welkom voelt. Kleine nachtvlinders, paradijsvogels en doorgewinterde kroegtijgers. Lekker achterover in onze banken, met een drankje en hapje onder de zon. Of met een hapje, want dat heeft onze Buitenbar ook. Met onze gloednieuwe tent zit je met slecht weer ook goed, maar komen de zonaanbidders ook gemakkelijk aan hun vitamine D. Onze Buitenbar is dan ook dé plek om de zon te zien ondergaan. Houd onze social media in de gaten voor onze speciale activiteiten en thema-avonden.

Menukaart Buitenbar
4-min (1)
5-min

Het Restaurant

L

oop door de entree naar binnen en je bevindt je in het indrukwekkende restaurant van Villa Ockenburgh. De hoge plafonds, mix-and-match meubilair, grote ramen en vintage decoratie zorgen voor een huiselijke en ontspannen sfeer waarbij je niet uitgekeken raakt. Je vindt hier dan ook veel referenties naar de historie van buitenplaats Ockenburgh. Het restaurant kent veel verschillende zitplekken en hoekjes. Plof neer op een comfortabele bank aan het raam, maak een praatje met onze barvrouwen- en mannen of geniet van onze dinergerechten aan één van onze tafels. Zit je liever buiten om te genieten van de natuur? Neem dan plaats op ons zonovergoten terras of lekker onder de veranda met/of zonder dekentje om je warm te houden. Het restaurant heeft verschillende kaarten: één voor de lunch. Eén voor de borrel en één voor het diner in de avond.