Over ons

Interieur kas 012

De Kas

H

eb je onze Kas wel eens bezocht? Je weet wel, zo’n Westlandse glazen kas, maar dan zonder gewassen maar mét bloeiende ideeën en samenwerkingen. In de Kas kun je terecht voor verse koffie, thee, huisgemaakt taartjes en overheerlijke broodjes. Om mee te nemen voor een frisse wandeling over de buitenplaats of om ter plaatse van te genieten. Het is een zelf-service concept, je bestelt zelf bij de bar.

Ook vinden de werkzaamheden van ons leer-werkbedrijf hier plaats en zijn er activiteiten voor de kids. Er groeit genoeg dus! Verder is de Kas een perfecte plek voor een bruiloft of ander (besloten) feest.

Menukaart Kas
5-min

Het Restaurant

L

oop door de entree naar binnen en je bevind je in het indrukwekkende restaurant van Villa Ockenburgh. De hoge plafonds, mix-and-match meubilair, grote ramen en vintage decoratie zorgen voor een huiselijke en ontspannen sfeer waarbij je niet uitgekeken raakt. Je vindt hier dan ook veel referenties naar de historie van buitenplaats Ockenburgh. Het restaurant kent veel verschillende zitplekken en hoekjes. Plof neer op een comfortabele bank aan het raam, maak een praatje met onze barvrouwen- en mannen of geniet van onze dinergerechten aan één van onze tafels. Zit je liever buiten om te genieten van de natuur? Neem dan plaats op ons zonovergoten terras of lekker onder de veranda met/of zonder dekentje om je warm te houden. In het restaurant kan je reserveren voor lunch, koffie, diner, borrel, high tea, high wine of een babyshower!