Ons restaurant

Op 15 september 2020 opende Villa Ockenburgh voor het eerst haar deuren in de prachtig gerenoveerde Villa op buitenplaats Ockenburgh. Hier hebben we de eerste stappen gezet voor een prachtige ontmoetingsplek voor jong én iets minder jong. Inmiddels zijn we een tweede thuis waar verantwoord, lekker eten hand in hand gaat met gezelligheid en inclusiviteit. Een plek waar de tijd genomen wordt om samen te zijn en samen dingen te ondernemen. Een locatie door en voor herinneringen. Villa Ockenburgh is relaxed, gezellig en net een beetje anders.

Kom je ook genieten van onze (h)eerlijke menukaart gevuld met producten van lokale leveranciers?

Reserveer een tafel

Duurzaam genieten

O

nze menukaart is eerlijk, landelijk en robuust. We werken uitsluitend met verse seizoensproducten en lokale leveranciers. Onze regionale partners zijn o.a. bakkerij Roodenrijs, slagerij Jeursen en we halen onze kaas van Alexanderhoeve. Daarnaast werken wij volgens de principes van Dutch Cuisine en zijn we ambassadeurs van Stichting Noordzeevis. Heb jij of hebben jouw gasten een voedselallergie of een dieetwens? Laat het ons weten.

Bekijk ons menu
Schaaldieren-min
Branch-1

Villa Ockenburgh bevindt zich op buitenplaats Ockenburgh en wordt omringd door prachtige natuur waardoor je heerlijk tot rust komt. Een serene locatie om samen te komen, maar ook zeker een mooie plek voor feest, presentatie of vergadering.

Branch-12