Ons restaurant

Inmiddels hebben we onze deuren geopend in Villa Ockenburgh. Kom je ook genieten van onze eerlijke menukaart gevuld met producten van lokale leveranciers?

Take Away & Delivery
Ockenburgh Specials
Onze Speurtocht
Reserveer een tafel
Bekijk onze menukaart

Gezelligheid & inclusiviteit

O

p 15 september hebben we onze deuren mogen openen in de prachtig gerenoveerde Villa op Buitenplaats Ockenburgh. Hier zijn de eerste stappen gezet voor een prachtige ontmoetingsplek met jong en oud. Een tweede thuis waar verantwoord lekker eten hand in hand gaat met gezelligheid en inclusiviteit.

Meer informatie
restaurantVilla-Ockenburgh
Branch-1

Villa Ockenburgh bevindt zich op de Buitenplaats Ockenburgh en wordt omringd met prachtige natuur waardoor je heerlijk tot rust komt. Een serene locatie om samen te komen, maar ook zeker een mooie plek voor een feest.

Branch-12

Duurzaam en
verantwoord

Als we zeggen verantwoord lekker eten dan bedoelen we niet alleen verantwoord voor jou als onze gast, maar ook verantwoord voor de wereld om ons heen. Bij Villa Ockenburgh geloven we erin om onze CO2 footprint zo laag mogelijk te houden. Dit verwezenlijken we door bijvoorbeeld Earth Water te schenken. Dit water is afkomstig uit een bron in Drenthe. 100% van de nettowinst van Earth Water wordt gebruikt om waterprojecten te financieren en zo schoon drinkwater toegankelijk te maken voor iedereen. Mooi toch!

Lokale
leveranciers

Maar daar stopt het bij Villa Ockenburgh niet. Onze menukaart is eerlijk, landelijk en robuust. We werken uitsluitend met verse seizoensproducten en lokale leveranciers. Onze regionale partners zijn o.a.:

Onze menukaart

Een eigen
moestuin

Naast deze leveranciers hebben we op de Buitenplaats een parel van een moestuin staan. Deze tuin wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Hier plukken wij en jij letterlijk de vruchten van! Veel van onze kruiden en groenten komen uit deze tuin. Hun harde werk biedt ons de mogelijkheid om met dagverse producten te werken en zo heerlijke seizoensgebonden gerechten op tafel te zetten.

Een tafel reserveren

Reserveer een tafel

Snel aan de slag met onze groepsarrangementen

Tarte-tatin

Ontbijt

vanaf €15,75 per persoon

healthy-avocado-toasts-for-lunch-B6YWHEP

Lunch

vanaf €11,50 per persoon

_FRK1163

Borrel

vanaf 3,25 per persoon

Schaaldieren

Diner

vanaf €32,50 per persoon