Jullie mooiste dag

Villa Ockenburgh is één van de meeste schitterende locaties van Den Haag voor jullie droomhuwelijk, al zeggen we het zelf. Dit is mede te danken aan de prachtige ligging van onze Villa in de natuur. Helemaal niets anders dan bossen, water, velden en duinen om je heen. Behalve dat de buitenplaats er prachtig uitziet, heeft het ook een rijke geschiedenis. De romantische en vooral ongedwongen sfeer van Villa Ockenburgh maakt het een perfecte trouwlocatie. Voor wie het klein of juist groot wil aanpakken. Zo kan jij vol genieten. Wij vinden het dan ook een enorme eer om jullie te mogen ontvangen voor deze bijzondere dag.

Lees meer

Trouwen te midden van de natuur

N

a het goede nieuws met familie en vrienden te hebben gedeeld is het tijd om naar een geschikte locatie te zoeken. Geen zorgen. Jullie zeggen JA en wij regelen de rest. Bij Villa Ockenburgh staan jullie altijd voorop. Daarom bespreken wij jullie wensen tot in detail. Elk huwelijk is anders en daarom staat persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel. Het is immers de mooiste dag van jullie leven!

Graag nodigen wij jullie uit om meer over onze prachtige trouwlocatie te vertellen, maar vooral om aandacht naar jullie huwelijkswensen te luisteren. Zo komen we er samen achter wat het allerbeste bij jullie past.

Neem contact met ons op
Wedding Thomas & Jessie
Branch-1

Wij luisteren aandachtig naar jullie huwelijkswensen om er zo achter te komen wat het beste bij jullie past.

Branch-12

Net even wat anders

H

et komt steeds vaker voor dat bruidsparen buiten de lijntjes denken en zich niet vasthouden aan de traditionele volgorde en invulling van een huwelijksdag. Eerst een intiem diner met familie en daarna de ceremonie met alle feestgasten om vervolgens gelijk het feest te starten? Dat kan! Buiten trouwen bij de Buitenbar, de receptie op het terras, dineren in de moestuin en daarna een spetterend feest in onze Kas? Ja, dat kan ook! Wij houden van anders. En onze veelzijdige locatie is hier perfect voor.

Ontdek onze verschillende ruimtes en mogelijkheden. Geïnteresseerd in een persoonlijke rondleiding? We kijken ernaar uit om je te ontvangen!

Bekijk onze ruimtes

Duurzaam en
verantwoord

Als we zeggen verantwoord lekker eten dan bedoelen we niet alleen verantwoord voor jou als onze gast, maar ook verantwoord voor de wereld om ons heen. Bij Villa Ockenburgh geloven we erin om onze CO2 footprint zo laag mogelijk te houden. Dit verwezenlijken we door bijvoorbeeld Earth Water te schenken. Dit water is afkomstig uit een bron in Drenthe. 100% van de nettowinst van Earth Water wordt gebruikt om waterprojecten te financieren en zo schoon drinkwater toegankelijk te maken voor iedereen. Mooi toch!

Lokale
leveranciers

Maar daar stopt het bij Villa Ockenburgh niet. Onze menukaart is eerlijk, landelijk en robuust. We werken uitsluitend met verse seizoensproducten en lokale leveranciers. Onze regionale partners zijn o.a.:

Onze menukaart

Een eigen
moestuin

Naast deze leveranciers hebben we op de Buitenplaats een parel van een moestuin staan. Deze tuin wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Hier plukken wij en jij letterlijk de vruchten van! Veel van onze kruiden en groenten komen uit deze tuin. Hun harde werk biedt ons de mogelijkheid om met dagverse producten te werken en zo heerlijke seizoensgebonden gerechten op tafel te zetten.

Arrangementen

Bij Villa Ockenburgh werken wij met een tal van arrangementen. Toch geloven we ook in maatwerk. Heb jij een eigen idee of invulling en kom je er met onze arrangementen niet uit? Neem contact met ons op dan maken we er samen een prachtig event van!

Meer informatie aanvragen

Borrel

vanaf 3,25 per persoon

Schaaldieren-min

Diner

vanaf €32,50 per persoon