Bruiloften

Villa Ockenburgh is een schitterende locatie voor jullie droomhuwelijk. Jullie zeggen JA en wij regelen de rest! Wij zorgen ervoor dat van begin tot eind alles tot in de puntjes op de locatie geregeld wordt. Na het goede nieuws met familie en vrienden te hebben gedeeld is het tijd om naar een geschikte locatie te zoeken. Bij Villa Ockenburgh staat de gast voorop en bespreken wij jullie wensen tot in detail. Elk huwelijk is anders en daarom staat persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel. Het is immers de mooiste dag van jullie leven!

Lees meer

De mooiste dag van jullie leven

M

idden in een groene oase op landgoed Ockenburgh staat de Kas; een prachtige locatie om elkaar het JA-woord te geven. Behalve dat het landgoed er prachtig uitziet heeft het ook een rijke geschiedenis. Graag nodigen wij jullie uit om hier meer over te vertellen tijdens een persoonlijke rondleiding. Daarnaast luisteren wij aandachtig naar jullie huwelijkswensen om er zo achter te komen wat het beste bij jullie past. Elk huwelijk is namelijk anders en daar is persoonlijke aandacht voor nodig.

Neem contact met ons op
260A7666
Branch-1

Wij luisteren aandachtig naar jullie huwelijkswensen om er zo achter te komen wat het beste bij jullie past.

Branch-12

Trouwen op een pompoenveld

T

rouwen op ons pompoenenveld, de receptie op het terras, dineren in de moestuin en daarna een spetterend feest in de Kas? Het kan! Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen buiten de lijntjes denken en zich niet vasthouden aan de traditionele volgorde van een huwelijksdag. Eerst een intiem diner met familie en daarna de ceremonie met alle feestgasten om vervolgens gelijk het feest te starten? Ja, dat kan ook!

Geïnteresseerd in een persoonlijke rondleiding? Wij kijken ernaar uit om je te ontvangen!

Neem contact met ons op

Duurzaam en
verantwoord

Als we zeggen verantwoord lekker eten dan bedoelen we niet alleen verantwoord voor jou als onze gast, maar ook verantwoord voor de wereld om ons heen. Bij Villa Ockenburgh geloven we erin om onze CO2 footprint zo laag mogelijk te houden. Dit verwezenlijken we door bijvoorbeeld Earth Water te schenken. Dit water is afkomstig uit een bron in Drenthe. 100% van de nettowinst van Earth Water wordt gebruikt om waterprojecten te financieren en zo schoon drinkwater toegankelijk te maken voor iedereen. Mooi toch!

Lokale
leveranciers

Maar daar stopt het bij Villa Ockenburgh niet. Onze menukaart is eerlijk, landelijk en robuust. We werken uitsluitend met verse seizoensproducten en lokale leveranciers. Onze regionale partners zijn o.a.:

Onze menukaart

Een eigen
moestuin

Naast deze leveranciers hebben we op de Buitenplaats een parel van een moestuin staan. Deze tuin wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Hier plukken wij en jij letterlijk de vruchten van! Veel van onze kruiden en groenten komen uit deze tuin. Hun harde werk biedt ons de mogelijkheid om met dagverse producten te werken en zo heerlijke seizoensgebonden gerechten op tafel te zetten.

Arrangementen

Bij Villa Ockenburgh werken wij met een tal van arrangementen. Toch geloven we ook in maatwerk. Heb jij een eigen idee of invulling en kom je er met onze arrangementen niet uit? Neem contact met ons op dan maken we er samen een prachtig event van!

Meer informatie aanvragen
_FRK1163

Borrel

vanaf 3,25 per persoon

bbq

Diner

vanaf €32,50 per persoon