M

asja Brouwer (communicatie)

Masja woont sinds 2002 in Den Haag en sinds 2009 in de Vruchtenbuurt. Als jongvolwassene kwam ze al graag op zondagmiddag naar de prachtige groene omgeving en de relaxte sfeer van muziek en een drankje in de verbouwde villa. Later hoopten zij en haar man zelfs hun trouwfeest met foodtrucks op het pompoenveld te kunnen houden. Maar de verbouwing was nog in volle gang, dus dat kon nog niet. 

 

Buitenplaats Ockenburgh is voor Masja een plek die ze koestert en waarvan ze vindt dat iedereen deze parel moet kennen. Dat de villa ook plaats biedt aan leerwerkbedrijven en vrijwilligers die zich sociaal en samen inzetten voor de buitenplaats versterkt Masja’s drijfveer om zich in te zetten voor de Buitenplaats. Zij is sinds april 2022 betrokken als communicatiecoördinator en sinds september 2023 bestuurslid. 

 

Masja is opgeleid en werkzaam in Marketing & Communicatie en gebruikt die kennis en kunde om anderen over deze fantastische plek te vertellen via diverse middelen en kanalen. Samen met een klein team vrijwilligers, die allemaal iets bijdragen op communicatief vlak. Alle inwoners van Den Haag, Westland en omstreken moeten deze plek en omliggende natuur kennen. Zodat deze plek van ontmoeting, verbinding en inspiratie optimaal benut wordt.