Leerwerkbedrijf

Meer dan een restaurant

V

illa Ockenburgh streeft ernaar om meer dan een restaurant te zijn. We willen een ontmoetingsplek worden voor iedereen in de buurt. Een plek waar mensen op kunnen bouwen. Om dit te verwezenlijken zijn we begonnen met ambitieuze plannen voor ons leerwerkbedrijf. Door mensen opleiding in de praktijk aan te bieden hopen we werkeloosheid tegen te gaan en mismatch in de horecabranche te verminderen.

Lees meer
Interieur-kas-003
Moestuin 005

Hoe wij werken

W

e bieden dit in twee vormen aan. Een re-integratietraject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een baan in combinatie met een opleiding. Dit kan bij ons in de keuken zijn, maar ook in de bediening of op ons kantoor. Sinds we op 9 juni gestart zijn in de kas hebben we onze eerste medewerker al aan kunnen nemen! Het doel van Villa Ockenburgh is om in september 2020 te starten met de eerste MBO leerlingen voor zowel de keuken als de bediening. Ook zullen al onze medewerkers training krijgen om leerlingen en collega’s met een beperking of achterstand zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Vanaf januari 2021 zullen we starten met het aannemen van medewerkers met een beperking. We hebben dan de tijd gekregen om een solide basis te leggen met getrainde medewerkers. Om de kwaliteit van de begeleiding te kunnen waarborgen willen we vanaf juni 2021 streven naar 1:1. Één begeleider op één leerling of collega. Onze ambitie ligt in 2022 waar wij indien mogelijk met een 2:1 ratio aan de slag willen gaan. Of dit lukt zal de praktijk moeten gaan uitwijzen, maar de wens is er zeker!

Iets voor jou?

Wij zijn op zoek naar jou!

N

ieuwe collega’s kunnen door middel van een proefplaatsing starten. Daarna wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor een duur van 6 maanden. Het doel kan heel verschillend zijn. Maar uiteraard willen wij niet alle pareltjes laten gaan. Villa Ockenburgh is tenslotte ook onze kweekvijver voor eigen personeel. Van gastvrouwen tot koks. Van entreeleerlingen die komen snuffelen tot zelfs HBO koks.

Ben je geïnteresseerd om in ons leerwerkbedrijf aan de slag te gaan? Neem dan even contact op met Wieske Welbedacht. Samen kijken we dan of we iets voor jou kunnen betekenen. Je kunt dit per e-mail doen naar  wwelbedacht@villaockenburgh.nl of telefonisch via 06 28 338 469.

Meld je nu aan