Opening Kabouterpad

Op zaterdag 18 maart wordt het Kabouterpad in het bos van Ockenburgh geopend. Deze gezellige wandelroute start vanaf de binnenplaats van Villa Ockenburgh. Dit mooie witte landhuis is een herkenbaar icoon in het bos. De opening wordt een echt kabouterfeestje met leuke activiteiten waaronder een kabouterdans. Een leuke middag voor jong en oud!

Kabouterpad
De route is gemarkeerd met kabouterpaaltjes. De kinderen wijzen je de weg van paaltje naar paaltje. Langs het pad zijn nog meer kabouters te ontdekken. De route is ca. 1 km en geschikt voor alle leeftijden. Leuk om met het gezin, opa en oma, oppas, dagopvang, schoolklas of tijdens een kinderfeestje te bewandelen.

Kaboutertas
Bij de kas achter de villa is een kaboutertas voor € 5,- te koop. Het herbruikbare rugzakje is gevuld met een kaboutermuts, een kaboutervergrootglas, pakje drinken en een stuk fruit.

Creatieve vrijwilligers
Het Kabouterpad is tot stand gekomen dankzij de inzet van vrijwilligers van Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Het merendeel van de items is gemaakt met materialen uit het bos. Van een omgevallen boom zijn bijvoorbeeld de paddenstoelenzitjes gemaakt.

Opening
Op zaterdag 18 maart tussen 14.30 en 16.30 uur vindt de opening van het Kabouterpad plaats. Stadsdeeldirecteur Loosduinen, Corinne den Heijer verricht de officiële opening. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. 

Bereikbaarheid
Adres: Monsterseweg 4, Den Haag
Kom zoveel mogelijk op de fiets en parkeer bij de kas. Kom je met de auto, parkeer dan op Parkeerplaats Buitenplaats Ockenburgh, direct vooraan in het bos.

Datum

18 mrt, 2023
Verlopen!

Tijd

14:30 - 16:30

Locatie

Villa Ockenburgh
Monsterseweg 4 2553 RL Den Haag

Organisator

SHBO
Telefoon
06-28050320
Email
info@buitenplaatsockenburgh.nl