Sponsoren

S

tichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (SHBO) is een non-profit organisatie die buurtbewoners vertegenwoordigt. SHBO verwelkomt nieuwe fondsen en sponsoren met open armen. Als onze missie u aanspreekt, wanneer u positief staat tegenover de talrijke activiteiten die wij organiseren, aarzel dan niet om u aan te melden als sponsor. Dat kan door een mail te sturen naar: info@buitenplaatsockenburgh.nl.

Tot onze hoofdsponsors rekenen wij onderstaande organisaties. Zij hebben o.a. bijgedragen aan de renovatie van de Villa.

Doneren

SHBO is een culturele algemene nut beogende instelling (ANBI) en bestaat voor een deel bij de gratie van (periodieke) giften en donaties. Donaties zijn van harte welkom en worden ingezet voor het behoud van de historische buitenplaats en Villa Ockenburgh als inspirerende verbindingsplek.

Wilt u ons ondersteunen, kies dan uit één van de onderstaande donatiemogelijkheden. Voor meer informatie kunt u mailen naar: penningmeester@buitenplaatsockenburgh.nl

Donatieformulier

Leer-werkbedrijf Weverling Groenproviders

Samen met Groenperspectief, het leer-werkbedrijf van Weverling Groenproviders, gaat SHBO het groenbeheer bij Villa Ockenburgh verzorgen in samenwerking met de vrijwilligers. Het samenwerken met het sociaal leer-werkbedrijf brengt nieuwe kennis over het onderhoud van de hagen, heesters en bomen rondom de Villa en is een waardevolle aanvulling voor de vrijwilligers. Middels deze groene samenwerking worden zaken als werk, educatie en recreatie bij elkaar gebracht. Op maandagen, wanneer er tientallen vrijwilligers in de tuin bezig zijn, zullen beide partijen samenwerken om tot een mooi resultaat te komen zodat beide tot groei en bloei komen. Het leer-werkbedrijf verzorgt ook het maaiwerk van het gazon rondom de Villa.

De kas van Villa Ockenburgh