Sponsor een fruitboom

S

ponsor een fruitboom in de voormalige moestuin van Jacob Westerbaen op de historische Buitenplaats Ockenburgh 

In de moestuin op Buitenplaats Ockenburgh zijn een flink aantal fruitbomen geplant. Appels en peren, lei- of halfstam. Er is een mogelijkheid om voor een jaar of langer een boom te sponsoren en hiermee de bomen en de moestuin op de buitenplaats te helpen onderhouden en te laten groeien.

Hierbij doen we u een voorstel. U doneert een bedrag van € 50 per boom per jaar. Voor dit bedrag kunt u rekenen op de beste zorg voor deze fruitboom en draagt ook u uw steentje bij aan het behoud en de realisatie van onze droom om Buitenplaats Ockenburgh onder de vleugels van de buurtbewoners, te kunnen behouden voor toekomstige generaties. Eenmalig brengen we per boom € 15 in rekening, om uw naam op de boom zichtbaar te kunnen maken met een naambordje.

SHBO nodigt u ieder jaar in de oogstperiode uit voor koffie met appel- of peren taart uit eigen tuin/keuken in onze moestuin. Dan vieren we met elkaar uw steun aan ons buurtproject. U kiest op het formulier het aantal jaren dat u donateur wilt zijn. Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh blijft eigenaar van de bomen en de oogst.

Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh is een culturele ANBI instelling. Uw donaties zijn van harte welkom op NL 78 RABO 0302 0203 73