Foto’s uit 2020

kersttijd 2020

Vanwege de corona pandemie schakelde restaurant Villa Ockenburgh over op het bereiden van take away maaltijden.

Er werd zelfs een speciale Kerstbox ontwikkeld, compleet met ‘handboek’ voor de finishing touch.

Vrijwilligers en medewerkers reiken kerststerren en cakes uit aan zorgmedewerkers van het Haga-ziekenhuis en zorginstellingen in Loosduinen, als dank voor hun inzet in deze moeilijke tijden.

Restaurant Villa Ockenburgh nam het initiatief tot het bereiden en uitdelen van vele honderden liters tomatensoep aan kwetsbare ouderen in Loosduinen en omgeving.

Wethouder Hilbert Bredemeijer onthult, ter gelegenheid van de officiële opening van restaurant Villa Ockenburgh, een kunstwerk van Frits van Tol. 12 september 2020

De opening vindt geheel corona-proof plaats….

Voorzitter Petra Brekelmans neemt een speciale editie in ontvangst van De Posthoorn, uit handen van Joyce Jansen, van Uitgeverij WestMedia.

De opening werd opgeluisterd door allerlei optredens.

In februari 2020 begon de maandelijkse talkshow VijfvoorTwaalf, met een gast uit de actualiteit, een overdenking van Johannes de Sloper, muziek van Jeannette Ridder (zang) en Rik Fennis (gitaar) en andere gasten uit Den Haag en Westland. Elke talkshow werd afgesloten met een actueel lied.

Na de eerste lockdown volgde een serie zomerspecials van VijfvoorTwaalf, met als centraal thema de positieve kanten van de coronacrisis. Daarbij was onder anderen oud-wethouder Pierre Heijnen te gast.