Villa Klassiek met Max Bruins, Laetitia Sprij en Rixt van der Kooij

‘Clara’. Liederen van Robert Schumann, Clara Schumann-Wieck en Johannes Brahms door de tenor Max Bruins, de mezzo-sopraan Laetitia Sprij en de pianiste Rixt van der Kooij.

In dit concert draait om de driehoeksverhouding tussen Robert Schumann, Clara Wieck en Johannes Brahms.

Max Bruins wordt als jonge tenor gevraagd voor diverse operarollen en ensembles. Zo zong hij in november 2021 de rol van Agenore in Mozart’s Il re pastore in samenwerking met het ensemble Domestica Rotterdam. Ook zong hij de rol van Anton in de nieuwe Opera Maduro van Bob Zimmerman met het Residentie Orkest ter ere van de opening van het Amare gebouw.

Laetitia Sprij studeert klassiek zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar middelbare schooltijd had ze zangles van Nora Tours. Daarna nam ze een tussenjaar om de Italiaanse taal te leren kennen en de cultuur te ervaren. Momenteel studeert ze bij Amand Hekkers en zit ze in het tweede jaar van de bachelor opleiding.

Rixt van der Kooij studeerde piano aan het Koninklijk Conservatorium bij Else Krijgsman en aan het Rotterdams Conservatorium bij Mila Baslawskaja. Zij is gespecialiseerd in liedbegeleiding en bekwaamde zich in het spelen op historische instrumenten. Als docente is zij verbonden aan het Koninklijk Conservatorium.

Zondag 19 februari, 14.00-14.30 uur, In het Theater
Toegang gratis. Reserveren gewenst

Informatie/vragen: 06-28050320

Uitverkocht!

Datum

19 feb, 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 14:30

Locatie

Theater in de vleugel
Monsterseweg 4 2553 RL Den Haag

Organisator

Theater Villa Ockenburgh
Telefoon
06-28050320
Email
info@buitenplaatsockenburgh.nl