De Stamhouder en Marathon in Talkshow 5 voor 12 – VOLGEBOEKT – GEEN WACHTLIJST

Deel 1:  STAMHOUDER – VOLGEBOEKT – GEEN WACHTLIJST

De NPO serie de Stamhouder krijgt van alle kanten de hoogste waardering. Alexander Münninghoff  is helaas overleden maar zijn partner Ellen komt in Vijf voor twaalf vertellen over haar man Alexander, de Stamhouder en over de serie waarin haar rol zo duidelijk wordt gespeeld.

Een uniek moment dichtbij het echte verhaal.

En in het programma ook een voorproefje van de Oekraiense harpiste die later in Villa Klassiek optreedt . En verder gesprekken over actuele zaken en muziek.

Deel 2:

Charles Brussee, Marlon van Delden en Theo van Daalhoff laten de Marathon herleven en vertellen over het boek dat zij daarover gemaakt hebben.

Charles Brussee en Marlon van Delden waren diehard Marathonbezoekers. In de échte discotijd die opkwam en waarbij De Marathon als een magneet op de jeugd werkte.
In het verleden zijn diverse Marathon reünies georganiseerd. Overigens hebben de producenten van het boek GEEN rol (gehad) bij de organisatie daarvan). De voorlaatste Marathon reünie, ruwweg 7 jaar geleden, inspireerde Charles Brussee tot de volgende woorden, ter plekke gericht aan zijn toenmalige “stapmaat” Marlon van Delden:
“Hier moet een boek over gemaakt worden”. Charles Brussee is zodoende de geestelijk vader van het boek over De Marathon. Samen met Theo van Daalhoff is het boek er gekomen.

Zondag 19 maart 2023, 11.55 – 13.30 uur in het Theater

Toegang is GRATIS, reserveren gewenst via het deelnemersformulier onder aan deze pagina.

Vragen/Informatie: 06-28050320

 

Uitverkocht!

Datum

19 mrt, 2023
Verlopen!

Tijd

11:55 - 13:30

Locatie

Theater in de vleugel
Monsterseweg 4 2553 RL Den Haag

Organisator

Theater Villa Ockenburgh
Telefoon
06-28050320
Email
info@buitenplaatsockenburgh.nl