UITGESTELD – Op veler verzoek: chansonnier Philippe Elan!

‘Tout Elan’ is de veelzeggende titel van de Nederlands/Franse zanger Philippe Elan. Een programma vol chansons uit zijn rijke carrière. Edisonwinnaar Philippe Elan is bekend van programma’s met het Residentieorkest en Podium Witteman, maar Ockenburgh kent hem van zijn indrukwekkende live optredens.
Elan neemt je met zijn vaste muzikant Reyer Zwart mee op een reis door het Frankrijk van zijn jeugd. In het programma gaat het natuurlijk om de liefde, maar ook over literatuur, maatschappij, films en kunst, aan de hand van chansons van Charles Aznavour, Julien Clerc, Edith Piaf, Gilbert Becaud, Charles Trenet en zelfs die van Liesbeth List. En dat alles met een virtuoze stem, een charmante presentatie en een geheel eigen actuele interpretatie. Zo krijgen ook Ramses Shaffy en Elvis Presley aandacht in zijn eigen, soms melancholieke en kwetsbare, maar ijzersterke optreden.

Reyer Zwart is de gitarist, pianist en arrangeur die Philippe Elan begeleidt. Hij werkt samen met een groot aantal artiesten zoals Claudia de Breij, Jacqueline Govaert en Anne Soldaat. Hij produceert, begeleidt en is sessiemuzikant.

Dinsdag 30 november 20.00- 23.00 uur, toegang 18,50 incl. koffie en pauzedrankje

Datum

30 nov, 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:00

Locatie

Kas
Monsterseweg 4 2553 RL Den Haag

Organisator

Theater Villa Ockenburgh
Telefoon
06-28050320
Email
info@buitenplaatsockenburgh.nl