Ock Festival op Buitenplaats Ockenburgh

Zaterdag 20 mei belooft een bijzondere dag op Buitenplaats Ockenburgh te worden. Dan vindt het Ock festival plaats. Een festival voor jong en oud. Met topattracties, bands, straattheater, acrobatiek en cabaret. Beleef de absolute festivalsensatie nog voordat alle festivals, zoals Pinkpop en Lowlands, gaan beginnen.

• Van 15:00 – 23:00 uur
• 4 podia met minimaal 15 optredens, straattheater en veel meer
• Kosten: 20 euro

Reserveren via onderstaand deelnameformulier, tot 12 jaar gratis, tickets alleen in voorverkoop.

Programma:

 

Ragmob. De Scheveningse band speelt de muziek die voorheen alleen nog uit krakende radiootjes kwam: hillbilly, honky-tonk & Western swing. Pas maar op, want ze krijgen elk publiek aan het dansen!

Sunfire. De vijfkoppige Western Folk band speelt country, folk, bluegrass, alternatieve rock en roots. Verwacht rauwe zang, boeiende verhalen en onweerstaanbare ritmes en melodieën.

Nine Miles is een te gekke reggae band die topnummers van Bob Marley en andere klassiekers speelt.

Skavenhage. Skaband uit de hofstad zelf. Met een voorliefde voor ska en ska uit film- en jazzgenre.

Folkzangeres & Songwriter Hanneke Laura met sologitarist Febby Tasiran. Haar repertoire combineert bekende Ierse folktradities en haar eigen romantische ballades, recht uit het hart gezongen en begeleid door akoestische gitaar. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden, verhalen van vroeger en een stukje idealisme om van deze veranderende wereld een betere plek te maken.

3 Meter Peter. In de Westlandse kas gaat alles per meter. En er is ook op muzikaal gebied iets moois uit gegroeid: de Westlandse band 3 Meter Peter. De mannen maken muziek voor de lol. Kom op een Ierse manier een leuke optreden beleven.

Nico, Rinus & The Wizards. Muzikanten, met o.a. Rinus Gerritsen en Nico Dijkshoorn, gespecialiseerd in blues, funk, rock en improvisatie, spelen met vuur en passie.

FABruari Four. Jonge gasten die het leuk vinden om Beatles-muziek te spelen.

Boris & Tasja, de dansende chimpansees. Geniet van dit hilarische en zins begoochelende straattheater. Ontmoet de oude man Olim Nicolai en de dansende chimpansees Boris &Tasja. Knap fysiek stuntwerk met een stoffige look maar geheel van deze tijd.

Uitverkocht!

Datum

20 mei, 2023
Verlopen!

Tijd

15:00 - 23:00

Locatie

Kas
Monsterseweg 4 2553 RL Den Haag

Organisator

Theater Villa Ockenburgh
Telefoon
06-28050320
Email
info@buitenplaatsockenburgh.nl