UITVERKOCHT: Hans Dulfer Band

Met trots vertellen we dat Hans Dulfer, de sympathieke, saxofonische jazzmeester op 28 oktober met zijn band optreedt. Met in het voorprogramma het Miguel Sucasas en Caro Pena Latino Jazz Quintet. Onovertroffen, 4 topmusici en de jonge zeer talentvolle Equadoriaanse Caro, Jazz in Latin style.
Met zijn 80-jarige jubileumtour achter de rug bespeelt hij nu de podia met een nieuwe band en volle energie. De all-star bezetting speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (o.a. Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Daarnaast stond hij aan de wieg van de Nederlandse jazzscene, als organisator van legendarische concerten in Paradiso, als adviseur voor het North Sea Jazz Festival en als mede-oprichter van het Bimhuis.

Dulfer speelt tot op de dag van vandaag het liefste live, op de meest uiteenlopende plekken en met niet aflatende energie. De wekelijkse concerten van zijn jazzband, jarenlang in Jazzcafé Alto en later in de Bulldog Palace, zijn een begrip in het Amsterdamse nachtleven. Dit optreden mag u niet missen.

Voorprogramma: Caro Pena Jazzband, 4 topmusici en de jonge zeer talentvolle Equadoriaanse Caro. Jazz in Latin style.

Vrijdag 28 oktober, 20:00 – 23:00 uur, in de Kas

Uitverkocht – Entree 25,-  Reserveren verplicht.

Vragen/Informatie: 06-28050320

Uitverkocht!

Datum

28 okt, 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:00

Locatie

Kas
Monsterseweg 4 2553 RL Den Haag

Organisator

Theater Villa Ockenburgh
Telefoon
06-28050320
Email
info@buitenplaatsockenburgh.nl