Villa Ockenburgh Villa Ockenburgh
  • Restaurant
    • Menukaart
    • Over ons
    • Vacatures
  • Samenkomen
    • Iets te vieren
    • Zakelijk
    • Bruiloften
    • Afscheid
    • Ruimtes
  • Stichting
    • Buitenplaats Ockenburgh
    • Villa Bijzonder
  • Activiteiten
    • Agenda
    • maandkalender
    • Wandelroute
    • Het Kabouterpad
  • Over Ons
  • Nieuws
  • Contact & openingstijden
  • 0
Nieuw bestuur SHBO

Nieuw bestuur Ockenburgh

21 december 2020

Het nieuwe bestuur van de Stichting. Zittend, v.l.n.r.: Nancy Schade, Karin Zwinkels, Nienke Smidtman. Staande v.l.n.r.: Len Middelbeek, Peter Vorstermans, Petra Brekelmans, Guus Pieters.

Vanaf begin januari 2021 wordt het bestuur van Stichting tot behoud van de Historische

Buitenplaats Ockenburgh uitgebreid met enkele nieuwe leden. Karin Zwinkels, oud-wethouder van Westland, neemt het stokje over van Petra Brekelmans die sinds 2012 de drijvende kracht was achter de burgerparticipatie-aanpak om Ockenburgh te redden.

Zwinkels wordt de nieuwe voorzitter. Daarnaast treden als nieuwe bestuursleden aan

Nienke Smidtman, programma coördinator bij HIVOS, die in het bestuur verantwoordelijk zal voor de fondsenwerving, en Len Middelbeek, in het verleden werkzaam bij het NOS Journaal en RTL Nieuws, voor de communicatie. Peter Vorstermans (penningmeester) en Guus Pieters (gebouwen/tuinen/milieu) zullen aanblijven als bestuurders. Nancy Schade was de secretariële ondersteuner van het bestuur en gaat als secretaris door.

Met het aantreden van een (deels) nieuw bestuur begint voor Ockenburgh een nieuwe fase.

Na jaren waarin het activeren van mensen en het combineren van vrijwilligersinzet met professionele inzet centraal stonden, gaat de Stichting zich nu richten op consolidatie en een verdere uitbouw van haar activiteiten, samen met Villa Ockenburgh BV, opgericht in mei 2020.

Share

Stel een vraag

Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een inspirerende locatie? Klop dan aan bij Villa Ockenburgh! We heten je van harte welkom voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest, receptie of vergadering.

E-mail ons

villaockenburgh

villaockenburgh
Ons 3 gangen menu voor de week van 02-06tot en met Ons 3 gangen menu voor de week van 02-06tot en met 08-06
•
•
Voorgerecht:
Gamba met vadouvan mayonaise, witlof en gezouten citroen
~ passende wijn: Premier randez-vous viognier marsanne
Hoofdgerecht:
Dolma met lamsgehakt gegaard in wijnbladeren
~ passende wijn: Simonsig Cabernet Shiraz
Nagerecht:
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
~ passende wijn: Elysium black muscat
🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Bruiloft seizoen is weer begonnen!✨✨ Chiara & Bruiloft seizoen is weer begonnen!✨✨

Chiara & Peter 💍
•
•
Vrijdag 19 mei hebben zij JA gezegd! Bij Villa Ockenburgh weer het eerste bruiloft dit seizoen en het was een goed feestje!

Namens team ockenburgh veel liefde en geluk gewenst en bedankt dat wij een onderdeel mochten zijn van jullie grote dag! 

#villaockenburgh #trouwen #sayyes #natuur #moestuin #bruiloftseizoen #wedding
Ons 3 gangen menu voor de week van 26-05 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 26-05 tot en met 01-06
•
•
Voorgerecht:
Coquille met granny smith appel en walnoot
~ Passende wijn: bodegas biachi Chardonnay
Hoofdgerecht:
Ribeye met moestuin salsa en truffelaardappels 
~ Passende wij: Pas curtei penedes
Nagerecht: 
Macadamia ijs met ravioli van meloen en rabarbervulling 
 ~ Passende wijn: De moya Monastrel
🍷 - Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon of een bob variant voor €16,50. 
~ onze sommelier combineert de beste wijnen bij de gerechten.
Ons 3 gangen menu voor de week van 19-05 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 19-05 tot en met 25-05
•
•
Voorgerecht:
Zwaardvis met avocado sorbet en pecannoot
~ passende wijn: bodegas biacho Chardonnay
Hoofdgerecht:
Reebok met jus van aalbes, pomes neuf en spitskool
~ passende wijn: Pas curtei penedes
Nagerecht:
Aardbei ravioli gevuld met rabarber cremeux en kaki
~ passende wijn: Elysium black muscat
🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Ons 3 gangen menu voor de week van 12-05 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 12-05 tot en met 18-05
•
•
Voorgerecht:
Brioche met paling, aardappelsalade en asperge
~ passende wijn: Sedosa Viura
Hoofdgerecht:
Kabeljauw met korenaar asperges, meiraap en groene curry saus
~ passende wijn: Famiglia Chardonnay
Nagerecht:
Kokos pana cota met ananas en karamel/pina colada schuim
~ passende wijn: Elysium black muscat
🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Ons 3 gangen menu voor de week van 05-04 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 05-04 tot en met 11-05.
•
•
Voorgerecht:
Buikspek met yozu gel, nashi peer en kool rabi
~ passende wijn: Grenache 
Hoofdgerecht:
Tartaar met mierikswortel, 0 graden dooier, pomanna en paddestoelen jus.
~ passende wijn: Cabernet Shiraz
Nagerecht:
Macadamia ijs met koffie sabayon en een sinaasappel krokant
~ passende wijn: Amaretto
🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Ons 3 gangen menu voor de week van 28-04 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 28-04 tot en met 04-05.
•
•
Voorgerecht:
Rivierkreeft met kropsla en pani puri.
~ passende wijn: Sedosa viura 
Hoofdgerecht:
Marbee van lam met hollandse asperges en doperwten creme.
~ passende wijn: Graffiti Shiraz
Nagerecht:
Bavarois van passievrucht en flexibele chocolade.
~ passende wijn: Chateau peyrade Muscat
🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Wij zoeken een gezellige bedieningsmedewerker. Pr Wij zoeken een gezellige bedieningsmedewerker.

Prachtige omgeving hè? En nog mooier om in te werken! 
Villa Ockenburgh streeft ernaar om meer dan een restaurant te zijn. We willen een ontmoetingsplek zijn voor iedereen in de buurt. De fundering wordt gevormd door een team van ervaren en enthousiaste mensen. 
En voor deze basis, deze fundering, zoeken wij:
- een gezellige bedieningsmedewerker. Een avond, een weekenddag, lekker in de vakanties of misschien wel allemaal. Er is bij ons (heel) veel mogelijk.
De Villa is open van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur voor onze gasten. Daarnaast zijn er (zakelijke) evenementen, vergaderingen en trouwerijen in de kas en in de multi-bruikbare zalen. Op dinsdag t/m donderdag zijn we open tot 18.00 uur en op vrijdag t/m zondag tot 21.00 uur. 
Voor meer informatie vraag een van onze collega’s! 
Anders zien wij jouw CV/motivatie graag tegemoet: wwelbedacht@villaockenburgh.nl, Wieske Welbedacht of ddehaan@villaockenburgh.nl Dennis de Haan
Ons 3 gangen menu voor de week van 14-04 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 14-04 tot en met 20-04.
•
•
Voorgerecht:
Hollandse witte asperges met miso crème, gefrituurde uitjes en daslook
~ passende wijn: Chapitete Verdejo
Hoofdgerecht:
lams rib met chimichurri
~ passende wijn: Cypress Zinfadel
Nagerecht:
Baklava met pistache en rabarber
~ passende wijn: Viu Manent Noble Vermillion 
🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Ons 3 gangen menu voor de week van 07-04 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 07-04 tot en met 13-04.
•
•
Voorgerecht:
Zwaardvis pastrami met komkommerrol, bieslookolie en halvanaise. 
~ passende wijn: Simonsig Chenin Blanc.
Hoofdgerecht:
Hollandse asperges met antibiose, 0 graden eidooier, postelein en rivierkreeft. 
~ passende wijn: Elena Walch Pinot Grigio.
Nagerecht:
Witte chocolade bavaroise met rabarber en matcha crumble. 
~ passende wijn: Chateau peyrade muscat. 
🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Wij zijn nog opzoek naar goede speurneuzen ! Meld Wij zijn nog opzoek naar goede speurneuzen ! Meld je aan via events@villaockenburgh.nl of bel naar 070-217 7333 optie 2 🐣
#paasspel #cadeautje #villaockenburgh
Ons 3 gangen menu voor de week van 31-03 tot en me Ons 3 gangen menu voor de week van 31-03 tot en met 06-04.
•
•
Voorgerecht:
Salade van venkel, zeekraal en een hummus van lychee met chorizo/Oosterscheldekreeft kroketjes 
~ passende wijn: Chateau Barbanau, Provence Frankrijk 
Hoofdgerecht:
Hollandse asperges met Oosterscheldekreeft, hollandaisesaus en een 0 graden dooier. 
~ passende wijn: Cypress Chardonnay, California 
Nagerecht:
Chocolademousse met miso karamel, frambozen gel en frambozen ijs.
~ passende wijn: Elysium black muscat, Verenigde Staten. 

🍷- Wij serveren naast het 3 gangen menu ook een passend drankarrangement voor €19,50 per persoon, of een Bob variant voor €16,50.
~ onze sommelier combineert de beste drankjes bij de gerechten.
Meer laden… Volgen op Instagram
PreviousEen ster voor zorgmedewerkers en kwetsbare ouderen in Loosduinen
NextVILLA OCKENBURGH STRIJDT MEE TEGEN EENZAAMHEID
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • © 2023 Villa Ockenburgh
  • Restaurant
    • Menukaart
    • Over ons
    • Vacatures
  • Samenkomen
    • Iets te vieren
    • Zakelijk
    • Bruiloften
    • Afscheid
    • Ruimtes
  • Stichting
    • Buitenplaats Ockenburgh
    • Villa Bijzonder
  • Activiteiten
    • Agenda
    • maandkalender
    • Wandelroute
    • Het Kabouterpad
  • Over Ons
  • Nieuws
  • Contact & openingstijden